NapisHeaderVector

Tel: 030 392 352

flag 1937515aa4

flag 1937515aa4

NapisHeaderVector

Tel: 030 392 352

info@gourmethomas.si

LogotipHeader

Cook + Eat + Drink = Enjoy

 
 
Catering
 
GuestCooking
  
Svetovanje

SpletnaTrgovina2

Trgovina

 
FotoGalerija
 
Kontakt

Sodelujemo z:

 

PiroStajnbirt

Splošni pogoji spletne strani

Sodelujemo z …

  • Mesarija Štajnbirt
  • Piro – Vino
  • Lisjak – Olivno olje
  • Oster rob – japonski noži

Splošni pogoji

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik za nedoločen čas hrani vse dane podatke registriranih članov: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslov za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Avtorske pravice
Spletna stran www.gourmethomas.si je last podjetja Gourmet Thomas (Tomáš Javůrek s.p., Catering, gostinske storitve in svetovanje v gostinstvu, Galetova ulica 6, Kokrica, 4000 Kranj), ki spletno stran tudi upravlja. Vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, lahko uporabljate le za vašo osebno rabo, oz. nekomercialne namene, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic in drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Vsebine na spletni strani lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe naše spletne strani, informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Vsebina spletne strani www.gourmethomas.si, pogoje in cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike izdelkov ali storitev so lahko simbolične. Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

UPORABA PIŠKOTKOV

  • Spletna stran gourmethomas.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke.
  • S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.
  • Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.gourmethomas.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

Ime piškotka Namen uporabe Čas trajanja Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics